Palvelut

 
 

Kasvohoidot

Kuusi aroma kasvohoito-ohjelmaa, jotka pystytään totettamaan kolmella eri menetelmällä.


Kasvohoito-ohjelma

kosteuttava_img  
Kosteuttava (essentiel)

Kaikille ihotyypeille
Huonosti toimiva, kosteusköyhä iho?
Läikikäs iho?
Tämä mm. eteeristä öljyä nerolin kukan nupuista sisältävä ihoa hehkeyttävä hoito kosteuttaa ja tekee ihostasi samettisen pehmeän.

puhdistava_img  
Puhdistava (purete)

Seka- ja rasvoittuvalle iholle
Kiiltelevä iho?
Kaipaatko mattapintaista, tasapainoista ihoa? Tämä hoito-ohjelma joka sisältää mm. eteeristä öljyä
ylang ylang kukista kohentaa huomattavasti ihosi ulkonäköä ja tekee siitä puhtaan, kirkkaan ja mattapintaisen.

ravitseva_img  
Ravitseva (nutrition)

Kuivalle iholle
Kuiva vai erittäin kuiva iho?
Tuntuuko ihosi kireältä?
Kaipaatko joustavaa ja pehmeää ihoa?
Nutrition hoito-ohjelma, joka sisältää mm. eteeristä öljyä Anceligan juuresta on täyteläinen ja täydellinen ”ateria”, joka pehmittää ihoasi syvällisesti ja tekee siitä sekä joustavan että miellyttävän tuntuisen.

rauhoittava_img  
Rauhoittava (douceur)

Herkälle iholle
Arka, herkistyvä, helposti reagoiva iho?
Kärsiikö ihosi ilmaston vaihdoksen mukana tuomista muutoksista?
Vastaus on hoito joka sisältää mm. eteeristä öljyä itämaisen ruusun lehdistä, tämä antaa herkälle iholle sen kaiken huolenpidon mitä se tarvitsee. Jopa kaikkein haurain ja herkin iho rauhoittuu ja tuntuu vahvalta ja uskomattoman pehmeältä.

kiinteyttava_img  
Kiinteyttävä (intense)

Ikääntyvälle, aikuiselle iholle
Puuttuuko ihostasi ryhti, elinvoima ja kiinteys?
Menettävätkö kasvojesi piirteet terävyytensä?
Puuttuuko ihostasi joustavuus?
Intense hoito-ohjelma, joka sisältää mm. eteeristä öljyä kurjenmiekan juurakosta vahvistaa ihosi puolustuskykyä aikaa vastaan. Se tekee ihostasi elinvoimaisen, joustavan ja silminnähden kiinteän.

kirkastava_img  
Kirkastava (eclat)

Väsyneelle tai pigmentointuneelle iholle
Tummia läiskiä?
Harmaa iho?
Kaipaatko kirkasta ja sädehtivää ihoa?
Eclat hoito-ohjelmalla, joka sisältää mm. eteeristä öljyä akaasian kukista saat kirkkaan ja säteilevän ihon! Säännöllisen hoidon jälkeen ihosi kunto on silminnähden kohentunut ja tasoittunut.

   

Kasvohoitomenetelmät

 
Aromassage

Kaipaatko rauhallista lepohetkeä vain itsellesi?
Decleor on kehittänyt oman erikoishieronnan kasvoille. Kosmetologisi ammattimaiset kädet rentouttavat ja pehmentävät lihasjännitykset hiusrajasta hartialinjaan, tunnet kuinka uusi energia täyttää sinut jälleen. Eksklusiivinen Decleor tekniikka, jossa yhdistyvät hellävaraiset painelut ja kevyet liukuvat sivelyt. Valmistaudu vajoamaan täydelliseen ja syvään rentoutumisen tuokioon. Hieronnan hienovaraisen täsmälliset liikkeet korostavat aromessence tuotteiden tehoa - niiden kaikkia aisteja harätteleviä positiivisia vaikutuksia. Kaikki stressi ja jännitys häviävät. Tunnet itsesi virkistyneeksi ja ”varastoit” kehoosi voimavaroja arkipäivää varten.

Hoitoaika n.1h

 
Aromaplastie

Haluatko ihollesi samettisen pehmeyden ja tuloksia antavan tehokkuuden samanaikaisesti?
Tämä moniaktiivinen, 100% luonnollinen hoito voidaan räätälöidä jokaiselle ihotyypille sopivaksi. Valitaan parhaimmat mahdolliset tuotteet tasapainoittamaan juuri sinun ihotyyppisi epätasapainotiloja. Tämän hoidon sydän on sen naamio, jossa on ainutlaatuinen koostumus: pellavasiemen- vehnänalkio- ja aurigonkukansiemen rouhe. Rouhenaamiolla on kaksoisvaikutus. Se stimuloi ja tehostaa sen alle käytettyjen hoitotuotteiden vaikutuksia sekä kosteuttaa ja ehkäisee kuona-aineiden kertymistä ihoon - tehden siitä korvaamattoman hoitomenetelmän.
Löydä säteilevä ihosi uudelleen. Suurimmat tarpeesi kohtaavat täydellisyyden ja ihostasi tulee samettisen pehmeä ja joustava.

Hoitoaika n. 1h 30min

 
Aroma Expert

Etsitkö hoitoa, jolla on eriitäin täsmälliset ja tehokkaat vaikutukset?
Nämä täsmähoidot antavat vastauksen jokaisen ihotyypin tarpeisiin. Jopa kaikkein vaativinkin iho tulee tyytyväiseksi. Jokainen Aroma Expert hoito tarjoaa selkeästi kohdennettujen vaikuttavien aineiden tehokkuuden.
Tulet huomaamaan eron heti ensimmäisellä hoitokerralla. Säännöllisten hoitokertojen jälkeen, tulokset ovat todella vaikuttavia!

Hoitoaika n. 1h 30min

 

Vartalohoidot

Neljä vartalohoito-ohjelmaa, jotka pystytään toteuttamaan kolmella eri menetelmällä.


Vartalohoito-ohjelmat

reloax_img  
Rentouttava hoito-ohjelma (relax)

Väsyttääkö sinua useimmin kun haluat myöntää?
Ärsyyntyykö ihosi kevyestäkin kosketuksesta ja tuntuu kosteusköyhältä?
Relax hoidot, jotka sisältävät mm. eteeristä öljyä Frankincensin pihkasta auttavat sinua löytämään täydellisen hyvinvoinnin ja syvällisen harmonian uudelleen. Energiavirrat tasapainottuvat ja jännitykset katoavat pois. Ihostasi tulee ihanan pehmeä.

flow_img  
Verenkiertoa edistävä hoito-ohjelma (flow)

Tuntuvatko jalkasi raskailta tai kärsitkö turvotuksesta?
Onko nesteiden kerääntyminen sinulle ongelma?
Flow hoidot, jotka sisältää mm. eteeristä öljyä sypressin kaarnasta antaa energiaa, stimuloi mikroverenkiertoa ja niillä on kaikenkaikkiaan erittäin virkistävä vaikutus.

detox_img  
Hoikentava hoito-ohjelma (detox)

Selluliittia?
Haluatko laihtua?
Apu löytyy detox hoidoista, joka sisältää mm. eteeristä öljyä mustapippurista. Uudistaa vartalosi muotoja ja silminnähden vähentää selluliittia kehostasi.

tonic_img  
Kiinteyttävä hoito-ohjelma (tonic)

Oletko ollut vastikään raskaana tai pudottanut painoa?
Liikaa aurinkoa tai liian monta aurigonotto kertaa?
Arpijuovia?
Puuttuuko ihostasi kiinteyttä?
Tonic hoidot, jotka sisältää mm. eteeristä öljyä sitruunaruohosta kohentaa ihosi ulkonäköä merkittävästi uudistamalla, kiinteyttämällä ja pehmentämällä sitä.

   

Vartalohoitomenetelmät

 
Aromassage

Kaipaatko täydellistä rentouttavaa tuokiota?
Decleor on kehittänyt oman erikoishieronnan vartalolle. Ammattimaiset kädet rauhoittavat ja rentouttavat kehosi jokaisen kohdan päästä varpaisiin. Hieronta tehdään eksklusiivisella Decleor tekniikalla, jossa yhdistyvät hellävaraiset painelut ja kevyet liukuvat sivelyt. Jännitykset ja toksiinit poistuvat ja kehosi täyttyy uudella virkistävällä energialla. Hieronnassa huomioidaan yleiskuntosi ja kehosi sekä sinun toiveesi, valiten parhaiten soveltuvan hierontatekniikan ja -balsamin. Hieronnan hienovaraisen täsmälliset liikkeet korostavat aromessence tuotteiden tehoa, niiden kaikkia aisteja herätteleviä vaikutuksia.
Kaikki stressi ja jännitys häviävät. Tunnet itsesi virkistyneeksi ja ”varastoit” kehoosi voimavaroja arkipäivää varten.

Hoitoaika n. 1h tai 1h 20min

 
Aroma vartalopakkaus

Kaipaatko tehokkaan vartalopakkauksen lempeää lämpöä?
Näiden hoitojen keskipisteenä ovat täyteläiset koko vartalolle levitettävät voide- ja merilevänaamiot. Ne sisältävät kasviuutteita, jotka on valittu sinun vartalosi tarpeet huomioiden. Nauti niiden hyödyistä ja miellyttävästä pehmeydestä lämpimän peiton alla, samalla kun sinulle tehdään pään hieronta. Ennen naamiota vartalosi kuoritaan ja hierotaan joko rentouttavalla, kuonaa poistavalla, kiinteyttävällä tai stimuloivalla hoitobalsamilla ja -tekniikalla riippuen juuri sinun tarpeistasi ja toiveistasi.
Tunnet olosi ihastuttavan keveäksi. Ihosi tarpeet löytävät ratkaisun ja siitä tulee samettisen pehmeä ja joustava.

Hoitoaika n. 1h 20min

 
Paikalliset aroma-hoido

Etsitkö hoitoa, jolla on erittäin täsmälliset vaikutukset?
Nämä täsmähoidot tarjoavat sinulle asiantuntijan ratkaisun tarpeesi mukaan: rentoutuminen, hoikentuminen, kiinteytyminen tai jalkojen virkistys.
Kehosi jokaiselle erityisalueelle on oma erikoishoitonsa, jossa yhdistyvät oma tekniikka ja täsmätuotteet.

Hoitoaika n. 1h

 

Aroma sun -hoidot

 

Meikit arjesta juhlaan